Anmeldelser


ANMELDELSER


Vi er efterhånden blevet et utroligt populært band, og vi er så glade for alle de søde mennesker vi har mødt undervejs. Alle de positive tilbagemeldinger vi får, er det der har skabt den succes vi har i dag, og vi er utroligt taknemmelige for hver og en. Her på siden kan I læse et udsnit af hvad andre har sagt om os. Vi sætter en ære i hver gang at leve op til de ting I kan læse her, og vi garanterer jer for at vi gør alt hvad vi kan for at I bliver lige så glade for os og at musikken til jeres arrangement lever op til alle jeres drømme.
“1’st Class leverede virkelig varen. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og alle spurgte ind til hvor vi havde fundet bandet. Op til festen var kommunikationen med bandet helt perfekt. De svarede med det samme på mails, og dobbelttjekkede alle detaljer, så alt blev præcis som vi havde ønsket.”

Jonas Barmfeldt Novo Nordisk – Firmafest


“Vi havde ledt længe efter band til vores bryllup inden valget faldt på 1’st Class. Super godt band og rigtig søde mennesker. Vi havde en god snak med dem inden brylluppet, og de gjorde os helt trygge, da vi med det samme kunne mærke hvor professionelle de var. Der var 1000 ting vi ikke havde tænkt på som de havde helt styr på. Selv da de ankom var der flere ting vi ikke lige havde skænket en tanke, men da de kom forberedt med forskellige set-ups og alt hvad der skulle bruges af kabler osv. så fixede de alt for os uden den mindste forsinkelse. Tusind tak til Oliver som stod for kontakten, han var så hjælpsom og behagelig at snakke med. Allerede inden bandet gik på scenen, var vi lykkelige for at vi havde valgt dem, og da de begyndte at spille strømmede alle med det samme ud på dansegulvet. Tak for en virkelig dejlig aften!”

Helle Mortensen og Joakim Madsen – Bryllup


“Wow!! Tusind tak for en fantastisk aften. Alt var præcis som vi havde håbet. Alle vores gæster har rost jer skyerne, og der er mange, mange trætte fødder efter festen. Vi er virkelig imponerede over hvor godt I spiller og synger. Tak for hjælpen med nummeret under Marias tale, det var et stort øjeblik for os alle”

Maria Sørensen og Mads Sørensen – Bryllup


“Super flot show, ekstremt dygtige musikere, professionel tilgang til alt og et brag af en fest”

John Hammel – Julefrokost


“Fantastisk band! Jeres guitarist er virkelig dygtig!! og det er alle i andre sådan set også. Tak for en vild aften.”

Morten Marstrand – Julefrokost


“Tusind tak for al hjælpen til vores bryllup. Til alle jer derude kan vi varmt anbefale 1’st Class. Vores bryllup var aldrig blevet det samme uden dem. Vi kommer til at huske den aften resten af livet. Alle vores gæster var på dansegulvet fra start til slut og bandet spillede bare så godt! De var helt vildt gode til at få os alle sammen med, og vi havde det bare så sjovt sammen med dem!”

Julie Listfeldt og Anders Listfeldt – Bryllup


“Vi havde booket en pakke med dinnermusik og band til vores bryllup. Det var helt perfekt. Musikken under middagen løftede hele stemningen og skabte simpelthen sådan en hyggelig atmosfære mens vi spiste. Meget, meget dygtig musiker under maden, han klarede alle vores gæsters ønsker og hjalp til med de forskellige indslag. Da bandet så kom bagefter, fløj taget af bygningen på 10 sekunder, de spillede virkelig rø… ud af bukserne. Tak til Oliver der hjalp med alt det praktiske. Vores råd er at lytte til Oliver, han kommer med nogle super gode råd og anbefalinger. Man kan mærke med det samme at de virkelig ved hvad de laver. Han var oven i købet så sød at han anbefalede os ting, som gjorde at vi sparede penge og ikke fik booket ting vi ikke skulle bruge, alt sammen selvom det betød at de selv tjente mindre. Dejligt med en der går mere op i at vi får den perfekte aften end han går op i om han tjener penge eller ej.”

Carsten Hammer og Lise Hammer – Bryllup


“Helt igennem perfekt! Til vores julefrokost havde vi booket 1’st Class i en pakke med både dinnermusik, band og DJ. De stod desuden for lydproduktion og afvikling af vores medarbejder-revy. Det hele kørte på skinner og både dinnermusik, band og DJ var helt i top. Specielt DJ har vi haft problemer med andre år, hvor DJ’en ikke spillede den rigtige musik til målgruppen. Den DJ 1’st Class havde med spillede alle de rigtige numre, og mange har efterfølgende nævnt hvor behagelig han var at snakke med, når man ønskede numre osv. Han var desuden totalt på og dansede bag DJ pulten hele aftenen. På mange måder var det ham der holdt festen kørende til langt ud på natten. Som andre allerede har nævnt her på siden, så er bandet også helt fænomenale. Det kan vi også skrive under på.”

Martin Ketilsen Danske Bank – Julefrokost


“Det er så svært at gennemskue, hvilke bands der er gode, når man søger på nettet. Vi har henover de sidste år haft mere end 10 forskellige bands til at spille til vores personalefester og vi kan kun sige én ting. 1’st Class er lysår!! foran andre lignende bands. Ingen af de andre bands har lydt så godt eller haft den energi de havde. Det var som om vi havde hyret en verdenskendt artist eller noget i den stil. Nu hvor man har prøvet at hyre 10 forskellige bands, så kan man se alle småtingene der spiller ind på helheden, udover bare om bandet spiller godt, og her skinner de virkelig igennem. Det var bare noget helt, helt andet end de andre bands vi haft.”

Asger Hjul Udenrigsministeriet – SommerfestNyheder


UNDERHOLDNING BRYLLUP
En af de fornemmeste opgaver man kan få som band er at levere underholdning til bryllup. Mere end nogen anden form for fest, så er det til et bryllup, vigtigt at alt går efter planen. Det kan hurtigt være lidt uoverskueligt at gennemskue hvordan man får den bedste aften, når man selv muligvis kun har
Read more
MUSIK TIL JULEFROKOST
Skal Julefrokosten være årets fest? Julefrokosten er ofte den fest på året, hvor den virkelig skal have hele armen, men der er mange fælder man kan falde i, som kan tage pusten af festen. Med den rigtige planlægning kan man dog styre uden om alle fælderne og lige mod dansegulvet. Vi giver her vores 3
Read more
DEN PERFEKTE BRUDEVALS
Skal den første dans huskes forevigt? Til bryllupper sker det meget ofte at man går lidt over tiden, og at der pludselig skal ske en masse ting lige op til klokken 24.00, hvor brudeparret skal have nået brudevalsen. Der er ikke noget som ødelægger øjeblikket mere end 3 tjenere der løber febrilsk rundt og rydder
Read more
GODE RÅD OM DINNERMUSIK
Dinnermusik sætter stemningen for resten af festen. Dinnermusik er virkelig en kunst, som det er svært at mestre. Når det gøres rigtigt, så sætter det stemningen for hele aftenen, og kan være et af de vigtigste elementer for hvordan festen bliver senere på aftenen. Her kan du læse vores bedste råd om hvordan du får
Read more

Referencer


Danmarks Radio

“Simpelthen et af de mest tjekkede og underholdende bands vi nogensinde har booket”


Tivoli

“Et brag af en fest, fantastisk musik og dejlige mennesker”

Carlsberg

“Det hele sad bare lige i skabet. Vi siger tak for en aften der ikke kunne have været bedre.”