GODE RÅD OM DINNERMUSIK

Dinnermusik sætter stemningen for resten af festen.

Dinnermusik er virkelig en kunst, som det er svært at mestre. Når det gøres rigtigt, så sætter det stemningen for hele aftenen, og kan være et af de vigtigste elementer for hvordan festen bliver senere på aftenen. Her kan du læse vores bedste råd om hvordan du får den helt perfekte dinnermusik.

Hvad gør dinnermusik for festen?

Dinnermusikkens fornemmeste opgave er at hjælpe jer med at bygge stemningen op i løbet af aftenen. En dygtig dinnermusiker er ikke kun god til at spille musik, men forstår også at spille til jeres gæster på en måde som flytter aftenen i den retning I gerne vil have.

De 3 gyldne råd

Som musiker prøver man lidt af hvert, og med tiden lærer man ekstremt mange små tricks som kan hjælpe festen. De er disse små detaljer der tit går hele forskellen. Her kan I læse 3 af vores bedste råd og hvis I booker os, så får I en musiker som har styr på alle de små detaljer der løfter hele festen.

1) Læg en god plan

Jo mere information dinnermusikeren har, desto nemmere bliver det for musikeren at hjælpe jer med at opnå jeres mål for aftenen. Det er ofte at man som musiker oplever at få beskeden at der om 2 minutter kommer et indslag man skal deltage i, ved at spille noget bestemt. Det kan være ekstremt svært at gøre det på en god måde, da man ikke har en chance for at forberede sig. Ofte kan man gribe den og alligevel sørge for at det bliver godt. Men det er næsten altid sådan at man ville kunne have gjort det endnu bedre, hvis man havde vidst det en time inden, og kunne have gjort sig nogle tanker om hvordan man bedst understøttede indslaget. Hvis man f.eks. skal spille med på en sang som nogen har skrevet, så har en dygtig musiker 100’vis af forskellige måder at spille den samme sang. Hvis man lige får lidt tid, kan man tænke det igennem og vælge den version der gør sangen endnu bedre.

2) Skab de bedste rammer

Den gode stemning strømmer fra musikeren og ud i resten af lokalet. Musikeren kan sidde i hjørnet og skabe en stemning der langsomt breder sig til hele lokalet uden at nogen tænker over at det hele faktisk kom fra den gode musik. Men man skal lige tænke på at musikken kommer fra det hjørne og altid vil være højest lige der hvor musikeren sidder. Det kan derfor være en god idé at sørge for at der ved bordet tættest på musikeren også sidder de mennesker som vil være bedst til at tage imod musikken. Det hjælper musikeren med at sprede god stemning og forstærker hele oplevelsen for alle.

3) God kommunikation

Musikeren er toastmasterens højre hånd. Sammen med toastmasteren så kan musikeren holde festen på sporet og lægge godt op til de forskellige indslag. Tænk derfor over at toastmasteren skal kunne se musikeren og omvendt. På den måde kan toastmasteren give tegn til musikeren og så kan man hurtigt afslutte en sang eller sætte gang i et indslag. Hvis toastmasteren sidder med ryggen til musikeren, så bliver den slags meget mere besværligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *