Fest


MUSIK TIL FESTLeder I efter et velspillende bryllupsband og sublim underholdning til jeres store dag? Hos First Class går vi op i, at lytte til jeres ønsker, og gøre vores ypperste for, at I kan få en storslået og uforglemmelig aften.

FESTMUSIK FOR FULD HAMMER

Det kan være en stor mundfuld at arrangere den fedeste festunderholdning, der skal leve op til alles forventninger. Lyden og teknikken skal være helt i top, og musikerne skal kunne løfte taget. First Class er et kæmpe partyband, der i årevis har leveret den højeste standard af underholdning til fest over hele landet.

UNDERHOLDNING TIL FEST

Den perfekte musik til fest skal både være farverig, alderssvarende og nærværende. First Class sætter derfor en ære i at hjælpe jer med netop dette! Vores First Class band har et bredt og professionelt repertoire af dygtige musikere, der kan sætte gang i alle slags fester – og som har øje for at mærke stemningen og deres publikum.

MUSIK TIL FEST I HELE LANDET

First Class kan med andre ord levere – og gør det gang på gang. Bandet har været landet rundt hundredvis af gange og med kæmpe succes leveret musik til fest i alle afskygninger. Så hvad enten I planlægger en udklædningsfest, en specifik slags underholdning til fest eller en kæmpe temafest, har First Class ideer, erfaring og musikere, der kan kombineres med jeres specifikke ønsker til festunderholdning.

FESTBAND MED AFLYSNINGSGARANTI

Hos First Class tilbyder vi jer en aflysningsgaranti. Ved at booke musik til fest hos os, har I med andre ord en garanti for, at der står et professionelt band klar til jer på dagen, hvis uheldet skulle være ude. Vi har fuld forståelse for, hvor vigtigt det er, at alt spiller på denne store dag. Hvis I booker jeres underholdning hos os, er en uforglemmelige aften sikret!
Vi går passioneret op i at vejlede og yde stor fleksibilitet til vores kunder.

Vi er 20 musikere i bandet, som spiller med hinanden til dagligt og som kender hinanden indgående. Vi kan derfor altid træde til, hvis der er en der skulle blive syg eller andet i den stil. Oven i det, så samarbejder vi med bookingbureauet Kvalitetsbooking, der repræsenterer en lang række af de bedste festbands i Danmark. Skulle det helt store uheld være ude, og bilen bliver ramt af en komet på vej ud til jer, så sørger vi for at der med 100% sikkerhed står et dygtigt festband klar til jer og at I får musik til jeres fest til tiden, og med samme høje niveau.
UNDERHOLDNING BRYLLUP
En af de fornemmeste opgaver man kan få som band er at levere underholdning til bryllup. Mere end nogen anden form for fest, så er det til et bryllup, vigtigt at alt går efter planen. Det kan hurtigt være lidt uoverskueligt at gennemskue hvordan man får den bedste aften, når man selv muligvis kun har
Read more
MUSIK TIL JULEFROKOST
Skal Julefrokosten være årets fest? Julefrokosten er ofte den fest på året, hvor den virkelig skal have hele armen, men der er mange fælder man kan falde i, som kan tage pusten af festen. Med den rigtige planlægning kan man dog styre uden om alle fælderne og lige mod dansegulvet. Vi giver her vores 3
Read more
DEN PERFEKTE BRUDEVALS
Skal den første dans huskes forevigt? Til bryllupper sker det meget ofte at man går lidt over tiden, og at der pludselig skal ske en masse ting lige op til klokken 24.00, hvor brudeparret skal have nået brudevalsen. Der er ikke noget som ødelægger øjeblikket mere end 3 tjenere der løber febrilsk rundt og rydder
Read more
GODE RÅD OM DINNERMUSIK
Dinnermusik sætter stemningen for resten af festen. Dinnermusik er virkelig en kunst, som det er svært at mestre. Når det gøres rigtigt, så sætter det stemningen for hele aftenen, og kan være et af de vigtigste elementer for hvordan festen bliver senere på aftenen. Her kan du læse vores bedste råd om hvordan du får
Read more

Referencer


Danmarks Radio

“Simpelthen et af de mest tjekkede og underholdende bands vi nogensinde har booket”


Tivoli

“Et brag af en fest, fantastisk musik og dejlige mennesker”

Carlsberg

“Det hele sad bare lige i skabet. Vi siger tak for en aften der ikke kunne have været bedre.”