Bryllup


MUSIK TIL BRYLLUPLeder I efter et velspillende bryllupsband og sublim underholdning til jeres store dag? Hos First Class går vi op i, at lytte til jeres ønsker, og gøre vores ypperste for, at I kan få en storslået og uforglemmelig aften.

ET BRYLLUPSBAND I VERDENSKLASSE

Vi forstår, hvor vigtig et bryllup er, og ved at rette henvendelse til os, kan vi skabe den perfekte bryllupsstemning for jer. For os handler det om, at videregive en unik musikoplevelse for jer og jeres gæster på denne vigtige dag – og derfor leverer vi med største glæde underholdning og musik til bryllup. Vi kan sætte gang i en fest, skabe et fyldt dansegulv og yder altid vores bedste for at leve op til jeres forventninger.

UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP

Vi har mange års erfaring i at sammensætte bryllupsmusik til en uforglemmelig aften. First Class har spillet til alle slags events, fester og arrangementer. Når I booker et live bryllupsband eller musik til bryllup hos os, vil jeres aften være i erfarne og trygge hænder. First Class leverer kun de bedste musikere og udstyr, der tilsammen vil sørge for, at I får den allerbedste bryllupsoplevelse.

MUSIK TIL BRYLLUP I HELE LANDET

First Class kan levere musik i hele Danmark, og I kan med andre ord booke musik til bryllup hvor end i landet, jeres fest skal afholdes. Hos First Class leverer vi bryllupsmusik indenfor alle genrer – med andre ord er vi fleksible og vil lytte til jeres behov. Hvad enten I ønsker en romantisk stemning eller musik der kan løfte taget på de sene nattetimer, kan First Class levere. Vores bryllupsband er mester i at fyre op under en fest med gæster i alle aldre, så både børn, unge og ældre vil være garanteret en fest i topklasse.

BRYLLUPSBAND MED AFLYSNINGSGARANTI

Hos First Class tilbyder vi jer en aflysningsgaranti. Ved at booke musik til bryllup hos os, har I med andre ord en garanti for, at der står et professionelt band klar til jer på dagen, hvis uheldet skulle være ude. Vi har fuld forståelse for, hvor vigtigt det er, at alt spiller på denne store dag. Hvis I booker jeres bryllupsfest hos os, er en uforglemmelige aften sikret!
Vi går passioneret op i at vejlede og yde stor fleksibilitet til vores kunder.

Vi er 20 musikere i bandet, som spiller med hinanden til dagligt og som kender hinanden indgående. Vi kan derfor altid træde til, hvis der er en der skulle blive syg eller andet i den stil. Oven i det, så samarbejder vi med bookingbureauet Kvalitetsbooking, der repræsenterer en lang række af de bedste festbands i Danmark. Skulle det helt store uheld være ude, og bilen bliver ramt af en komet på vej ud til jer, så sørger vi for at der med 100% sikkerhed står et dygtigt festband klar til jer og at I får musik til jeres fest til tiden, og med samme høje niveau.
UNDERHOLDNING BRYLLUP
En af de fornemmeste opgaver man kan få som band er at levere underholdning til bryllup. Mere end nogen anden form for fest, så er det til et bryllup, vigtigt at alt går efter planen. Det kan hurtigt være lidt uoverskueligt at gennemskue hvordan man får den bedste aften, når man selv muligvis kun har
Read more
MUSIK TIL JULEFROKOST
Skal Julefrokosten være årets fest? Julefrokosten er ofte den fest på året, hvor den virkelig skal have hele armen, men der er mange fælder man kan falde i, som kan tage pusten af festen. Med den rigtige planlægning kan man dog styre uden om alle fælderne og lige mod dansegulvet. Vi giver her vores 3
Read more
DEN PERFEKTE BRUDEVALS
Skal den første dans huskes forevigt? Til bryllupper sker det meget ofte at man går lidt over tiden, og at der pludselig skal ske en masse ting lige op til klokken 24.00, hvor brudeparret skal have nået brudevalsen. Der er ikke noget som ødelægger øjeblikket mere end 3 tjenere der løber febrilsk rundt og rydder
Read more
GODE RÅD OM DINNERMUSIK
Dinnermusik sætter stemningen for resten af festen. Dinnermusik er virkelig en kunst, som det er svært at mestre. Når det gøres rigtigt, så sætter det stemningen for hele aftenen, og kan være et af de vigtigste elementer for hvordan festen bliver senere på aftenen. Her kan du læse vores bedste råd om hvordan du får
Read more

Referencer


Danmarks Radio

“Simpelthen et af de mest tjekkede og underholdende bands vi nogensinde har booket”


Tivoli

“Et brag af en fest, fantastisk musik og dejlige mennesker”

Carlsberg

“Det hele sad bare lige i skabet. Vi siger tak for en aften der ikke kunne have været bedre.”